Αντιφθειρική Λοσιόν

ΔΙΜΕΘΙΚΟΝΗ  |  ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ  |  ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ

Εξαλείφει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε λίγα μόνο λεπτά
Χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα
Με ειδικό χτενάκι στη συσκευασία

Πείτε οριστικά αντίο στις ψείρες και τις κόνιδες

Η αντιφθειρική λοσιόν Panthenol Extra Kids Anti Lice Lotion αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε λίγα μόνο λεπτά. Φόρμουλα βασισμένη στη διμεθικόνη, χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα. Η διμεθικόνη δρα με μηχανικό τρόπο και βάσει της κλινικά αποδεδειγμένης δράσης της, εξοντώνει τις ψείρες προκαλώντας τους ασφυξία.

Εμπλουτισμένη με Πανθενόλη και Γλυκερίνη για ταυτόχρονη ενυδάτωση και περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Είναι εύκολη στην εφαρμογή χάρη στο ειδικό στόμιο ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει το ειδικό χτενάκι για τον καθαρισμό των μαλλιών και την εύκολη απομάκρυνση της κόνιδας.

Συνδυάζεται με το Panthenol Extra Kids Shampoo για ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή και υγιή μαλλιά όλο τον χρόνο.

Τρόπος χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά και απλώστε καλά στο δέρμα του κεφαλιού και σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Τα μαλλιά πρέπει να φαίνονται σαν βρεγμένα. Αφήστε το να δράσει τουλάχιστον για 15'. Αφαιρέστε το με το Panthenol Extra Kids Shampoo και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το χτενάκι. Εφόσον χρειαστεί, επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από 7 ημέρες.

Προφυλάξεις: Χρήση εξωτερική. Να αποφεύγεται η επαφή με βλεννογόνους (μάτια, στόμα, μύτη). Να μη χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές ούτε σε ερεθισμένο δέρμα. Να μην εισπνέεται. Κατάλληλο για παιδιά μεγαλύτερα των 6 μηνών. Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος με το καπάκι καλά κλεισμένο.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ.

125ml